Retours

Ben je niet tevreden over je bestelling of is er iets mis met een artikel?

De bestelling(of een gedeelte hiervan) kan tot 14 dagen na ontvangst geannuleerd worden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als er binnen 14 dagen na ontvangst, vooraf contact met ons is opgenomen. Na de annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten niet beschadigd of zichtbaar gebruikt zijn. Je ontvangt van ons een retourlabel, maar de verzendkosten van de retour zijn altijd voor je eigen rekening.

Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 5 werkdagen het totale orderbedrag weer op je rekening gestort. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retourneren.

Is er een artikel kapot, of is er gedurende de garantieperiode van drie maanden iets kapot gegaan dat niet het gevolg is van normaal gebruik en normale slijtage? Neem dan alsjeblieft contact met ons op!

Uiteraard houden we je via de mail op de hoogte over de lopende retournering!